Rewe opent grootste kassaloze winkel van Europa

Rewe opent grootste kassaloze winkel van Europa

Supermarktketen Rewe heeft in Hamburg een kassaloze winkel van 1.200 vierkante meter verkoopoppervlak geopend. Naar eigen zeggen is het daarmee de grootste kassaloze winkel van Europa.

Het assortiment in de vestiging telt ongeveer 20.000 artikelen. Bezoekers kunnen hun boodschappen op 4 verschillende manieren afrekenen: kassaloos met behulp van Pick&Go via de app, scannen en betalen bij de self-checkout terminal, van het schap pakken en weglopen (met behulp van beeldherkenningstechnologie), of op de traditionele manier bij de kassa. De beelden die worden vastgelegd, 'worden spaarzaam verwerkt en uitsluitend gebruikt om kassavrij winkelen in een hybride winkel mogelijk te maken', aldus de supermarktketen.

De technologie is al getest in de Pick&Go-winkels in Keulen, Berlijn, München en Düsseldorf, maar was daar alleen voorbehouden aan gebruikers van de Pick&Go-app. Na de zomer zal een tweede Hamburgse vestiging het systeem in gebruik nemen.

Rewe merkt op dat het Pick&Go-systeem nu voor het eerst ook de servicebalie omvat. Hier hebben klanten de mogelijkheid om 'in een ontspannen sfeer en met persoonlijk advies' verse vlees-, kaas- en worstproducten te kopen, zonder te hoeven wachten bij de kassa.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!