'Alle Ted Baker-winkels in VK gaan dicht'

'Alle Ted Baker-winkels in VK gaan dicht'

Alle 31 vestigingen van Ted Baker gaan definitief hun deuren sluiten in het Verenigd Koninkrijk. Dit zou gebeuren omdat de gesprekken tussen de oude eigenaar en de mogelijke nieuwe investeerder vastlopen, meldt Sky News.

Mochten de 31 filialen sluiten, dan kost dat ongeveer 500 banen. Een eerdere sluiting van 13 winkels kostte dit voorjaar al 200 personeelsleden hun baan. Waarom de gesprekken tussen de Frasers Group, de mogelijke nieuwe investeerder, en Ted Baker-eigenaar Authentic Brands Group nu vastlopen is niet bekend.

Mogelijk zijn er nog andere bedrijven die willen inspringen, al dringt daarvoor wel de tijd. Zo was Next in een eerder stadium geïnteresseerd in het volledige winkelbestand. Of dat nu nog zo is, is eveneens niet bekend.

In Nederland had Ted Baker 1 winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam en een vestiging in de Desiger Outlet Roermond. Daarnaast waren er ook 7 shop-in-shops van het merk in ons land. Deze zijn allemaal al definitief gesloten, meldde André Jansen in het faillissementsverslag. Er komt geen doorstart.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!