Opnieuw vergunningsprobleem Jumbo in België

Opnieuw vergunningsprobleem Jumbo in België

De nieuwe Jumbo in Roeselare, Vlaanderen, kent een dag na de opening direct al problemen. De milieuvergunning voor het pand is ingetrokken door de Raad van Vergunningsbetwistingen, zo meldt Gondola.

Het was voor Jumbo de eerste opening op Vlaamse bodem van 2024. De supermarkt in West-Vlaanderen mag wel openblijven tot er door de rechter een oordeel is geveld. Het is voor Jumbo niet de eerste keer dat het tegen de vergunningskwestie in België oploopt. Eerder liep de opening van de winkel in Lommel al 2 maanden vertraging op. Ook toen was er een soortgelijke kwestie betreffende milieu.

“Jumbo is op dit moment niet op de hoogte van een vernietiging van de betreffende vergunning voor deze winkel”, zo vertelt de betreffende franchisenemer van de winkel aan het vaktijdschrift.

Jumbo kondigde afgelopen juli nog 5 nieuwe winkels aan in België. Daarmee zou het totaal aan het eind van 2024 op 38 moeten komen. Daartoe behoort ook een foodmarkt in Gent. Het bedrijf kon in het eerste halfjaar goeie cijfers overleggen: de omzet steeg bij onze zuiderburen met 20 procent ten opzichte van vorig jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!