Profuomo zet in op verdere uitbreiding fysiek winkelbestand

Profuomo zet in op verdere uitbreiding fysiek winkelbestand

Afgelopen week opende het modemerk zijn achtste winkel in Laren. Eind november volgt nummer 9 in – toevalligerwijs - de 9 Straatjes.

Profuomo is druk bezig met het openen van fysieke winkels. Afgelopen week opende het modemerk zijn achtste winkel in Laren. Eind november volgt nummer 9 in – toevalligerwijs - de 9 Straatjes.

Het fashionmerk heeft voor Laren als winkel gekozen, omdat de doelgroep zich ook hier bevindt. Laren biedt al een zeer goed aanbod van moderetailers die elkaar versterken. Met ook mogelijkheden voor wine & dine ziet het merk daar een plek voor complete klantbeleving. Het pand in de 9 Straatjes, waar de nieuwste winkel moet komen, wordt momenteel druk verbouwd. Daar zat het inmiddels failliete Scotch & Soda.

Groei
“We zijn heel erg blij dat we zo hard kunnen groeien in een uitdagende markt”, zo vertelt ceo Harry van der Zee. “Binnen fashion hebben veel bedrijven het zwaar, maar wij kunnen doorgroeien, zowel met fysieke winkels, als online als in wholesale.” Aanvullend: “Wij geloven dan ook sterk in een omni-channelstrategie, waarin eigen fysieke retail een belangrijk onderdeel vormt, naast wholesale en online verkoop. Uiteindelijk kiest de consument waar hij wil shoppen, en versterken de verschillende verkoopkanalen elkaar.”

Wat die wholesale betreft, kijkt het bedrijf op dit momenteel vooral over de landsgrenzen, waarbij Duitsland een focusmarkt. Specifieke plannen voor winkels zijn er nog niet, maar het merk sluit deze uitbreiding zeker niet uit. Ook in Kopenhagen, Duitsland, Oostenrijk en Griekenland breidt Profuomo meer uit op wholesale-gebied.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!