Hoogvliet 'beste supermarkt', Picnic winnaar online

Hoogvliet 'beste supermarkt', Picnic winnaar online

De categoriewinnaars van de publieksprijzen 'ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland' en 'ABN Amro Webshop Award the Netherlands' zijn bekend. Ruim 212.000 consumenten brachten hun stem uit.

Bij fysieke retailers gaat het om 31 categorieën, bij webshops zijn het er 29. Hoogvliet kwam bij de fysieke winkels als beste uit de bus, Picnic won online. Hornbach viel in de categorie bouwmarkten 2 keer in de prijzen. Bij de drogisterijen gold dat voor Kruidvat.

Binnen damesmode won Norah bij de fysieke winkels, online ging de prijs naar Je m'appelle. In de categorie herenmode was Van Dal Mannenmode op beide terreinen de winnaar. Welkoop won 3 categorieprijzen: voor tuin (fysiek en online) en dierenspeciaalzaken (fysiek). Ook Primera werd 3 keer tot beste retailer verkozen: in de categorieën cadeau, kantoorartikelen en leeswaren. 

In de categorie speelgoed & games won Intertoys zowel bij de fysieke winkels als online. Wibra was de winnaar in 2 categorieën: huishoudelijk en feest & hobby. Een overzicht van alle categoriewinnaars staat op de website van de organisatie. De jury riep kledingherstelbedrijf Mended uit tot beste nieuwkomer.

Tijdens een gala op 7 november worden de overallwinnaars bekendgemaakt. Vorig jaar ging de titel 'ABN Amro Retailer of the Year' naar Kruidvat. Bike Totaal en Zooplus prolongeerden toen hun titels voor respectievelijk 'beste winkelketen' en 'Webshop Award'.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!