Zalando lanceert nieuwe virtuele paskamer samen met Levi's

Zalando lanceert nieuwe virtuele paskamer samen met Levi's

Zalando heeft in samenwerking met Levi’s een nieuwe virtuele paskamer ontwikkeld, waarin klanten voor het eerst een 3D-model kunnen creëren op basis van hun eigen lichaamsafmetingen. De paskamer in de Zalando-app is vanaf nu beschikbaar in 14 landen, waaronder Nederland, en is van toepassing op voor T-shirts, overhemden, jassen en hoodies van Levi’s voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe virtuele paskamer zorgt voor een nog preciezere weergave van hoe de kleding valt. Voorheen was het 3D-model gebaseerd op een statistische berekening op basis van de lichaamslengte, het gewicht en het geslacht van de klant.

De paskamer wordt 4 weken getest om meer te leren over deze ervaring en de technologie verder te verbeteren. Fabio Baum, general manager Benelux & Nordics, hoopt met de nieuwe virtuele paskamer niet alleen klanten een betere online winkelervaring te bieden, maar ook het aantal retouren te verminderen. “We hebben met eerdere projecten van onze virtuele paskamer al een reductie van de retourenquote tot en met 40 procent gezien, dus dat is veelbelovend.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!