Suitable-jasje voor 7 Steppin' Out-winkels

Suitable-jasje voor 7 Steppin' Out-winkels

Suitable heeft 7 Nederlandse Steppin’ Out-winkels in een Suitable-jasje gestoken. De opening is voor Suitable een belangrijke stap in de overname van Steppin’ Out, die vorige maand officieel werd afgerond.

De winkels ‘nieuwe stijl’ in Amsterdam Beethoven, Breda Wilhelmina, Bussum, Laren, Oosterbeek, Rotterdam Hillegersberg en Zeist worden op 26 oktober geopend. De 7 winkels zijn de afgelopen weken in een nieuw jasje gestoken om een breder assortiment te kunnen aanbieden.

Steppin’ Out blijft bestaan binnen het merkportfolio van Suitable, met behoud van een eigen identiteit, branding en webshop. De Steppin’ Out vestigingen in Den Haag, Haarlem en Utrecht blijven tot het einde van het jaar nog onder hun eigen naam opereren.

Ondanks de nieuwe uitstraling en de aangepaste naam op de gevel, blijft Steppin’ Out grotendeels hetzelfde. “De service blijft persoonlijk, en het zijn nog steeds de vertrouwde gezichten in de winkel,” zegt Raoul van Dun, eigenaar en oprichter van Suitable. “Het grootste verschil voor de klant is dat het assortiment is uitgebreid met meer merken en artikelen. Hiermee kunnen we duurzame en kwalitatieve herenmode beter op de kaart zetten bij de Nederlandse man.”

Herenmodeketen Suitable telt met de overname van Steppin' Out in totaal 28 winkellocaties, waaronder 1 vestiging in Antwerpen. Hoewel het bedrijf nu in sommige steden 2 winkellocaties telt, is Van Dun niet voornemens locaties te sluiten. Dat zei hij eerder dit jaar in een interview met RetailTrends. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!