Kortingsactie bij MediaMarkt Rotterdam loopt uit de hand: opstootjes en vernielingen

Kortingsactie bij MediaMarkt Rotterdam loopt uit de hand: opstootjes en vernielingen

Een kortingsactie bij een filiaal van MediaMarkt in Rotterdam is afgelopen weekeinde uit de hand gelopen. Er kwamen honderden mensen op af. Een groep richtte vernielingen aan en er ontstonden opstootjes.

MediaMarkt bestaat in Nederland 25 jaar en had daarom een kortingsactie op poten gezet. Bezoekers van de winkel aan het Binnenwegplein in Rotterdam kregen de kans om zaterdag vanaf middernacht een uur lang artikelen tegen flinke kortingen te kopen.

Een kwartier voor het zover was, ging het mis. Mannen met capuchons op het hoofd en sjaals voor het gezicht baanden zich een weg naar voren en sloegen met grote voorwerpen de glazen pui aan diggelen.

Personeel besloot de rolluiken naar beneden te doen. Zo'n 100 medewerkers moesten urenlang in het gebouw blijven, omdat het niet veilig was om naar buiten te gaan. De actie is afgeblazen.

MediaMarkt zegt dat het de actie goed had voorbereid. Er was een veiligheidsplan opgesteld dat is besproken met de politie. Zo waren er beveiligers aanwezig. Volgens een woordvoerder is er nou eenmaal weinig aan te doen als een kleine groep het feest komt verstoren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!