Hier pakt Coolblue alles groots aan

Hier pakt Coolblue alles groots aan

De eerste Coolblue XXL-winkel is een feit. Op zeventienhonderd vierkante meter vinden klanten er meer dan duizend producten die ze ter plekke kunnen uitproberen, vijftig productspecialisten en een 'megakartonknutselwerk'.

De bestaande winkel aan de Amsterdamse Gustav Mahlerlaan kreeg een flinke make-over, met als resultaat dat hij vijf keer zo groot is geworden. De XXL-winkel bestaat uit zes ‘productwerelden’, te weten televisies, geluid, laptops/computers/netwerk, witgoed, telefonie/tablets/wearables en koffiemachines. Bij elke wereld vinden bezoekers productspecialisten voor advies. Ook de winkel zelf helpt klanten op weg naar het maken van de juiste productkeuze, bijvoorbeeld door de advieswanden. Daarop wordt aangeven waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe televisie, welke inchmaat ideaal is voor in je woonkamer, wat HDR is en waarom je zou moeten kiezen voor een smart-tv. 

Het reguliere winkelconcept en de XXL-variant van Coolblue zullen naast elkaar bestaan. Binnenkort opent de retailer een tweede XXL-vestiging in New Babylon in Den Haag. “Ondertussen luisteren we goed naar de feedback van onze klanten en sturen het concept bij waar nodig", aldus topman Pieter Zwart. "Zo kunnen we ook Coolblue XXL elke dag een beetje beter maken."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!