Contact

Over RetailTrends Media:
RetailTrends BV is opgericht in 2004 door Marcel ten Holte. Zijn doel was om retail & brands te informeren op hoofdkantoorniveau in de vorm van een strategisch vakblad en een dagelijkse nieuwssite RetailNews.nl. Nu, 15 jaar later, doen we dat nog steeds met heel veel passie. 
RetailTrends is in 15 jaar uitgegroeid tot hét platform dat Nederlandstalige retail & brands informeert en inspireert door relevante en unieke retailcontent te bieden. 
Dit brengen wij in de vorm van een magazine, een informatie- en inspiratiesite, diverse RetailTrends-events, webinars, podcasts en hele toffe stedentrips.

RetailTrends magazine (zowel print als digitaal) heeft uitgebreid aandacht voor trends en strategieën en publiceert diepgaande interviews met nationale en internationale experts, marktleiders, innovators en pioniers. RetailTrends interviewt online dagelijks spraakmakende retailers en merken, duikt in de achtergronden van het nieuws en schijnt zijn licht op de belangrijkste innovaties via video’s, infographics, analyses en achtergrondverhalen op RetailTrends.nlRetailNews.nl biedt dagelijkse actualiteit over retail & brands. RetailTrends organiseert jaarlijks diverse retailevents zoals Stores That Wow, Catch the Shopper, Changemakers in Retail, Fans Love BrandsRetailTrends Live en What’s Next in Retail Tech.

Redactie: redactie@retailnews.nl

RetailTrends-membership: member@retailtrends.nl

Sales: sales@retailtrends.nl

Postadres 
Postbus 78 
6720 AB Bennekom 

Bezoekadres 
Lindelaan 8 
6721 VC Bennekom 

Sales: (0318) 43 15 53 
Redactie: (0318) 43 15 57 
Fax: (0318) 43 15 58 

Directeur/eigenaar
Marcel ten Holte

Interim-hoofdredacteur
Hans Verstraaten

Chef redactie
Amnon Vogel

Eindredactie 
Reinilde van Ekris

Redactie 
Esther Schaap, Henrico Pit, Lieke van der Made

Commercieel Manager
Gideon ten Holte

Operations Manager
Benjamin ten Holte

Office Manager 
Marijke Zomer

Het auteursrecht op alle artikelen wordt uitdrukkelijk voorbehouden.