De herpositionering van Sissy-Boy in beeld

Sissy-Boy sloeg bijna een jaar geleden een nieuwe weg in. Een weg waarop ruim plaats is voor nieuwe merken, vintage objecten en de verkoop van meubels, interieuraccessoires, verzorgingsproducten en eten en drinken. De herpositionering werd gevierd met een nieuw vlaggenschip in Haarlem en sindsdien wordt het concept in rap tempo door Nederland uitgerold. Er kwamen nieuwe winkels in Eindhoven, Amsterdam, Enschede en Zwolle en als klap op de vuurpijl sloot het Nederlandse modemerk een overeenkomst met NS voor de opening van zes stationswinkels.


Het eerste vlaggenschip in Haarlem

De eerste twee van deze zes nieuwe winkels (in Rotterdam en Breda) zijn inmiddels geopend. Deze vestigingen vormen een doorvertaling van de nieuwe weg die het merk met de slogan 'LIFE designed with Sissy-Boy' is ingeslagen. Architectenduo Ina & Matt heeft daarvoor een passende interieuroplossing ontwikkeld. Deze maand werd het concept ook geïntroduceerd in Den Bosch en Hoofddorp, winkel nummer 36 en 37 van Sissy-Boy in de Benelux.


De winkelopeningen werden afgelopen weekend gevierd, hoewel de vestiging in Hoofddorp stiekem al twee weken open was. Hoog tijd voor impressie van de nieuwste aanwinsten van Sissy-Boy.