Een rondleiding door de nieuwste aanwinst van Hutspot

Met de opening van een filiaal in Breda heeft Hutspot nummer zeven op de winkelteller aangetikt. De winkel is gevestigd in de vernieuwde Houtmarktpassage in Breda, waar we ook onder meer WAAR, Rituals en Superdry vinden.

Met de opening van een filiaal in Breda heeft Hutspot nummer zeven op de winkelteller aangetikt. De winkel is gevestigd in de vernieuwde Houtmarktpassage in Breda, waar we ook onder meer WAAR, Rituals en Superdry vinden.

De nieuwe winkel van het Amsterdamse winkelconcept is ongeveer vierhonderd vierkante meter groot. Wit heeft de overhand in het pand, aangevuld met verschillende zachte kleuren. Het paskamergedeelte oogt clean, omdat hier enkel is gekozen voor wittinten. Verder zien we ronde vormen en open rekken en stellingskasten waarop de producten gepresenteerd zijn. 

Hutspot is een modulair winkelconcept en biedt in zijn winkels ruimte aan talentvolle ontwerpers en opkomende merken. De retailer heeft al winkels in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en sinds kort drie in Amsterdam. In juni dit jaar opende een filiaal in het Amsterdamse Magna Plaza. Een kleurrijke winkel met grote kleurvlakken en bijzondere vormen, vertelde medeoprichter Nick van Aalst eerder. 

Hutspot heeft meer uitbreidingsplannen in eigen land. Er wordt gezocht naar een achtste locatie, bij voorkeur in Maastricht of Haarlem, en ook vestigt de retailer zich volgend jaar in de Mall of The Netherlands in Leidschendam. Dan wordt waarschijnlijk ook de eerste stap over de grens gezet, waarbij Antwerpen als eerste wordt aangedaan. “Daarnaast zijn landen als Duitsland en Frankrijk potentiële kandidaten.”

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Word member van RetailTrends

€28,75 Per maand

Log in of word member van RetailTrends en krijg toegang tot alle premium content.