Verizon volgt iPhone

Er komt een telefoon op de markt die sterk lijkt op de iPhone van Apple. De Amerikaanse aanbieder van mobiele telefonie Verizon Wireless introduceerde woensdag de sterk gelijkende telefoon. Het bedrijf mikt met de telefoon, genaamd Voyager, onder meer op Verizon-klanten die niet van provider willen veranderen. De iPhone-gebruikers zijn verplicht met concurrent AT&T in zee te gaan.

Net als de iPhone heeft de telefoon, die in november in de Verenigde Staten zal worden gelanceerd, een groot aanraakscherm, een internetbrowser, e-mailmogelijkheden en een camera. Anders dan het Apple-apparaat heeft de Voyager ook een gewoon toetsenbord. Het apparaat kan uitgeklapt worden, waardoor de toetsen en een tweede scherm tevoorschijn komen. Samsung Electronics heeft de telefoon gemaakt.

“De Voyager trekt misschien klanten van Verizon aan die niet willen veranderen van telefonie-aanbieder, maar ik betwijfel of het de verkoop van de iPhone zal beïnvloeden”, zegt een analist tegen persbureau Reuters. De prijs van de Voyayer is nog niet bekend, maar zal rond de 400 dollar gaan liggen. De prijs van de iPhone is vorige maand verlaagd met 200 dollar en kost nu 399 dollar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!