Minder merken, meer auto's op AutoRAI

Op de AutoRAI zijn dit jaar minder automerken vertegenwoordigd dan normaal. Wel is het aantal tentoongestelde auto's veel hoger dan in voorgaande edities. Ook kunnen bezoekers zich vergapen aan de mooiste motoren. Dat bleek dinsdag tijdens een presentatie over AutoRAI 2009, die in Amsterdam plaatsvindt van 31 maart tot en met 11 april.

De AutoRAI is dit jaar anders opgezet dan voorgaande jaren. Normaal presenteren de automerken hun eigen auto's. Nu staan verschillende merken naast elkaar in categorieën als stad & compact, cabrio en luxe auto's.

Er zullen ongeveer vijfhonderd auto's te zien zijn, volgens de organisatie circa 150 meer dan normaal. Zo'n zeventig procent van de automarkt is vertegenwoordigd. Sommige van de merken vinden het in deze tijden te duur om mee te doen. Desondanks rekent de organisatie op ongeveer zeventig primeurs bij de auto's en zeven bij de motoren.

De prijs van een toegangskaartje is gehandhaafd op het niveau van 2007. Een kaartje kost via internet veertien euro op werkdagen en zestien euro in het weekeinde.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!