Philip Mountford nieuwe topman Hunkemöller

Lingerieketen Hunkemöller heeft in Philip Mountford een nieuwe ceo. Mountford volgt Martin Zieger op, die 1 maart zijn functie neerlegde om terug te gaan naar zijn thuisland Oostenrijk.

Mountford heeft ruime ervaring in de fashion retail in het Verenigd Koninkrijk en op het Europese vasteland, aldus Hunkemöller in een persbericht. Tot begin dit jaar was hij ceo van Moss Bros Group PLC, een fashion retailer in mannenmode met meer dan 150 winkels in het Verenigd Koninkrijk en franchiseconcepten van merken als Hugo Boss en Canali.

Voor zijn komst naar Moss Bros was Mountford managing director bij Gianni Versace, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en opkomende landen.

Onder leiding van Ziegler breidde Hunkemöller uit naar nieuwe landen als Spanje, Rusland, Polen, Egypte, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Ook Bodique, de internationale naam van Hunkemöller, werd geïntroduceerd. Dit resulteerde afgelopen najaar ook in de eerste vestiging van Bodique in Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!