Ook caissières ontvangen bonus

Personeel van Albert Heijn en Super de Boer kan flink profiteren van de medewerkerspassen. De supermarktketens verstrekken werknemers met de passen tien procent korting als ze boodschappen doen bij filialen van hun werkgever. Deze korting wordt niet direct aan de kassa verrekend, maar uitbetaald op de bankrekening van de medewerker, zo meldt Z24 dinsdag.

De kaart is niet persoonsgebonden, maar doet iemand anders boodschappen met de medewerkerpas, dan krijgt de supermarktmedewerker alsnog die bonus. Dat extraatje kan oplopen tot 75 euro per kwartaal (en geldt niet voor sigaretten of babyvoeding, daar wordt geen korting op gegeven). Dat is het maximum dat Super de Boer en Albert Heijn aan korting verstrekken. 

Jumbo heeft geen medewerkerspas waarmee winkelpersoneel goedkoper kaas en brood kan kopen. "Onze prijzen zijn al zo laag, dat er dan geen marge meer op zit", zegt woordvoerder Lily van den Berg van Jumbo Supermarkten tegen Z24. Wel heeft Jumbo een ander soort pas, waarmee medewerkers korting krijgen bij externe bedrijven, zoals Philips en Dell. Het gaat dan telkens om acties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!