Royal Mail start pakketbezorging in de avond

Postbedrijf Royal Mail is in Londen begonnen met het bezorgen van pakketen na werktijd. Webshoppers kunnen ervoor kiezen pakjes tussen zes en tien uur ’s avonds te laten afleveren. Dat schrijft vakblad Twinklemagazine op zijn site. Warenhuis House of Fraser participeert in de test van het postbedrijf.

Vanaf deze maand is Royal Mail begonnen met levering buiten werktijd. Het gaat vooralsnog om een proef van zes maanden in Londen en omgeving. Retailer House of Fraser rekent zes Britse pond voor bezorging op de avond na de besteldag, net zoveel als voor gegarandeerde bezorging op de ochtend of middag na bestelling. Deze kosten vervallen als voor meer dan honderd pond wordt besteld.

Afgelopen zomer besloot de Britse postdienst 650 van zijn kantoren langer open te houden. Britse webkopers kunnen van maandag tot zaterdag tot acht uur ’s avonds bij het postkantoor terecht om pakketjes af te halen.
Behalve warenhuis House of Fraser neemt ook L’Occitane, verkoper van beautyartikelen, deel aan de proef. Royal Mail probeert ook andere retailers te interesseren voor de test.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!