Media Markt schoolt medewerkers

De Media Markt in Eindhoven wil door middel van een opleidingstraject voor haar medewerkers de klantenservice verbeteren. De op twee na grootste Media Markt vestiging van Nederland tekende onlangs een overeenkomst met Holland Retail, specialist in deskundigheidsbevordering in retail, en P3transfer voor het opzetten en uitvoeren van een officieel MBO-opleidingstraject voor haar medewerkers.

Media Markt verwacht met de opleidingen voor Verkoopspecialist en Manager Detailhandel het serviceniveau naar haar klanten te verhogen en zo meerwaarde te bieden ten opzichte van online verkoop. Omdat de praktijk voor de drie partijen als de belangrijkste leeromgeving wordt gezien, is 'coaching on the job' het uitgangspunt van dit traject.

“Om ons te blijven onderscheiden van online aanbieders en andere concurrenten, hebben wij als Media Markt een sterke focus op service en toegevoegde waarde voor de klant", zegt Hans Duineveld, vestigingsdirecteur van Media Markt Eindhoven. “We moeten extra advies bieden, maar ook hulp die klanten voor en na de aankoop krijgen. Dat vraagt om een speciale aanpak in de benadering van klanten en daarin gaan we tachtig van onze medewerkers door middel van dit opleidingstraject ondersteunen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!