Strijd om ING Retail Jaarprijs gestart

Het startschot voor de zeventiende editie van de ING Retail Jaarprijs is gegeven. Winkeliers kunnen zich inschrijven voor de vakjuryprijs Beste Winkelketen en vakjuryprijs Beste Zelfstandige Winkel. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 14 november 2012.

Een deskundige en onafhankelijke jury beoordeelt de kandidaten op onderdelen waarop een winkel(keten) zich kan onderscheiden van zijn concurrenten, zoals het gevoerde strategische beleid, de vernieuwingswaarde, klanttevredenheid en winstgevendheid. Ondernemers die een nieuw winkelconcept gestart zijn, maken kans op de Juryprijs Beste Starter. Starters worden beoordeeld op rendement en continuïteit, originaliteit, winkelambiance en personeel, uitrolmogelijkheden, de combinatie van bricks en cliks en de presentatie tijdens Excellence Event.

In 2011 won Primera de prijs voor Beste Winkelketen, Tieleman Keukens uit Middelharnis de prijs voor Beste Zelfstandige Winkel en 2theloo de prijs voor Beste Starter. Inschrijven kan nog tot en met 15 juni 2012.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!