Hutspot staat voor winkeluitbreiding

De Amsterdamse winkel Hutspot wil een derde vestiging in de hoofdstad openen. Na een filiaal aan de Rozengracht en in de Van Woustraat moet de volgende winkel op de Wallen komen. Dat laten eigenaren Reinier Bernaert en Pieter Jongens weten in Het Parool.

De suggestie voor de derde winkel kwam van wethouder Carolien Gehrels, die de eigenaren uitnodigde op het stadhuis. Hutspot wil daarnaast een filiaal in een andere stad beginnen. “We mikken eerst op de Benelux”, zegt Jongens over de uitbreidingsplannen.

Hutspot werd deze maand uitgeroepen tot beste start-up tijdens een ABN AMRO retailseminar. De winkels bieden plaats aan kunstenaars en nieuwe merken, die servicekosten en een deel van de omzet betalen. De eerste winkel, die in de zomer van 2012 zijn deuren opende, draaide naar eigen zeggen na twee maanden al winst.

Hutspot beschikt inmiddels over 38 medewerkers, 150 aangesloten merken en een investeringsmaatschappij. Verder opent Hutspot later dit jaar een bar naast hun winkel in de Van Woustraat.

Eerder:
Hutspot verkozen tot beste start-up
Hutspot opent café in Amsterdam

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!