Fishes wil onderscheidende visspeciaalzaak zijn

Visspeciaalzaak Fishes heeft onlangs in Amsterdam de derde vestiging geopend. De initiatiefnemers van de formule, de broers Bart en Vincent van Olphen, willen de komende maanden de drie zaken consolideren en vanaf 2005 uitbreiden met franchisewinkels op A-lokaties. Een streefaantal vestigingen geven de Van Olphens niet, maar wel willen ze kwijt dat ze goede mogelijkheden zien in de wat grotere steden als Amersfoort, Groningen, Haarlem, Maastricht en Utrecht. Fishes is volgens de eigenaren een gat in de markt. De winkels onderscheiden zich door een moderne uitstraling met opvallende vitrines, grote schermen waarin informatie over vis geprojecteerd kan worden en een in het oog springende toonbank waarin verse vis in ijs goed zichtbaar uitgestald ligt. Vis wordt bij Fishes als een soort van lifestyleproduct gezien. In het assortiment spelen pure producten een belangrijke rol. Andere pijlers zijn traiteurproducten en catering. Er zijn meerdere koks in dienst die de meest uiteenlopende visgerechten bereiden, zoals zalmmediallons en gamba`s met paksoi en curry, die de consument thuis eenvoudig in de magnetron kan opwarmen. De cateringkaart bevat onder meer visplateau`s en sushi`s.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!