Boekenvoordeel houdt minimaal vier FRS-winkels open

Boekenvoordeel heeft de huurovereenkomsten van vier voormalig winkels van Free Record Shop overgenomen. De vestigingen in Gouda, Hellevoetsluis, Hulst en Goes blijven in ieder geval open. Dat meldt curator Rob Boers in zijn eerste faillissementsverslag.

Boekenvoordeel gaf eerder aan te overwegen zestien winkels open te houden. Met de overige verhuurders is volgens de curator echter nog geen overeenstemming bereikt.

Boekenvoordeel nam na het tweede faillissement van de entertainmentketen de database met het klantenbestand, websites, domeinnamen, merk- en beeldmerkrechten en inventaris over. Daarvoor betaalde daarvoor in totaal 114.950 euro, blijkt uit het verslag. Daarnaast moet Boekenvoordeel de winkels die alsnog dicht gaan zelf leeg maken en bezemschoon en opleveringsgereed opleveren.

Daarnaast heeft de nieuwe eigenaar aangegeven werknemers die in de winkelpanden werken die open blijven in dienst te willen nemen. Boekenvoordeel wil nog niet zeggen wat het met de winkels van Free Record Shop wil doen. Op de website van de entertainmentketen staat sinds vorige maand het bericht dat ‘er wat gaat gebeuren’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!