Webshop BoekenVoordeel weer open, winkels worden bevoorraad

Webshop BoekenVoordeel weer open, winkels worden bevoorraad

De webshop van BoekenVoordeel, dat twee weken geleden failliet werd verklaard, is weer open. Bovendien worden de winkels weer bevoorraad vanuit het centrale magazijn.

Dat bevestigt curator Seerp Gratama aan RetailTrends. Hij heeft nog steeds goede hoop dat het tot een doorstart komt. "Daar zijn we nog mee bezig, daar kan ik verder geen mededelingen over doen."

BoekenVoordeel, 37 jaar geleden opgericht, vroeg zelf het faillissement aan. De keten met 86 winkels in Nederland kwam naar eigen zeggen in de problemen door de gedwongen winkelsluiting in de coronacrisis. De 27 Belgische vestigingen vallen buiten het faillissement.

Reacties 1


Eelco de Boer 29 apr, 11:14

Nu online bij boekenvoordeel kopen is wel het domste wat je kunt doen. De kans is dan veel te groot dat er uiteindelijk niet geleverd wordt en je je geld kwijt bent (als consument sta je achteraan in de rij, het grootste deel van het geld is dan al op aan het belachelijk hoge uren dat de curator ongetwijfeld zal schrijven, de belastingdienst en het UWV).

Kopen in de winkel kan uiteraard wel. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een product krijgt op hetzelfde moment dat je je geld overhandigt.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!