De Slegte opent nog twee tijdelijke winkels

De Slegte opent in navolging van de pop-up store in Leiden nog twee tijdelijke filialen. De boekhandel huurt ook winkelpanden in Groningen en Leeuwarden, zo melden lokale media. De winkel in Groningen gaat vrijdag open aan de Vismarkt en blijft net als in Leiden minimaal drie maanden open. De winkel in Leeuwarden opent in de Nieuwestad.

De Slegte wil via deze winkels een deel van zijn voorraad verkopen. De nieuwe bv Online De Slegte beschikt over meer dan een miljoen boeken uit het ramsj-gedeelte van het voormalige magazijn van De Slegte in Lelystad, overgenomen uit de boedel van het failliete Polare.

“Het doel is om er een reizend circus van te maken”, liet medevennoot Michel de Vries eerder weten aan RetailNews. Hij liet voor de opening van de eerste winkel in juni al weten ook winkels op andere locaties te willen openen.

De Slegte ging in de zomer van vorig jaar samen met Selexyz op in Polare. Die boekwinkelketen werd afgelopen februari echter failliet verklaard, waarna voor zestien van de 21 winkels een nieuwe eigenaar werd gevonden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!