NS Stations opent gemakswinkels van Delhaize

NS Stations heeft in België de handen ineen geslagen met supermarktketen Delhaize. De Nederlandse stationsretailer opent deze zomer op station Antwerpen Centraal twee vestigingen van de gemaksformule Delhaize Shop & Go.

Met de nieuwe vestigingen van het winkelconcept, dat al langs verschillende Belgische snelwegen en in drukke winkelstraten te vinden is, heeft NS Stations een primeur. De filialen op Antwerpen Centraal zijn de eerste 2.0-vestigingen van de Shop & Go-keten, schrijft Out.of.Home Shops.

NS Stations werkt in Nederland samen met AH to go van moederconcern Ahold, dat de laatste jaren flink wat supermarkten in België heeft geopend. Desondanks heeft NS een lokale partner gezocht voor het openen van een gemaksformule bij onze zuiderburen.

Op Antwerpen Centraal heeft de stationsretailer al twee kiosken met Einstein Coffee, een in België populair Duits koffiemerk. Daarnaast werkt NS Stations in Engeland samen met het lokale koffiemerk Costa Coffee, terwijl ook in Frankrijk al gemakswinkels zijn geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!