Coolblue start met gratis zondagbezorging

Coolblue is naar eigen zeggen de eerste grote webwinkel die op zondag gaat bezorgen. De nieuwe gratis dienst van de etailer in samenwerking met PostNL gaat eind augustus van start. Dat laat Coolblue woensdag weten.

Bestellingen die voor zaterdagnacht binnenkomen, kunnen de volgende dag worden bezorgd. Consumenten kunnen ook op andere dagen van de week kiezen om de aankoop op zondag kosteloos thuisbezorgd te krijgen. De pakketjes worden tussen twaalf en zes uur langsgebracht.

Een van de meest gestelde vragen door klanten van Coolblue is volgens directeur en oprichter Pieter Zwart waarom ze tot maandag moeten wachten, als ze op zondag vrij zijn. “We kunnen hier honderdduizenden klanten per jaar blij mee maken.”

In navolging van Coolblue zullen ook de webwinkels van de BAS Group vanaf september van de dienst van PostNL gebruikmaken. Wanneer de test bij Coolblue, MyCom, iCentre en Dixons succesvol verloopt zal de dienst begin 2015 voor alle webwinkels beschikbaar komen, laat PostNL weten.

Coolblue ging eerder dit jaar in samenwerking met PostNL al als eerste van start met gratis avondbezorging. Daarnaast laat het grote producten sinds kort direct bij bezorging installeren door logistiek partner Dynalogic.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends