Online versplatforms slaan handen ineen

Regiovers.nl en Graaggedaan.nl zetten met hun fusie in op landelijke dekking. Dat hebben de online versplatforms maandag bekendgemaakt.

De partijen gaan verder onder de naam Graaggedaan.nl en opereren vanaf september onder een nieuwe website. “Door de fusie willen we het landelijke versplatform online worden”, zegt mede-eigenaar Babs Buijs van Regiovers.nl. Beide platforms boden versspecialisten de mogelijkheid om een eigen webwinkel te openen waar ze hun producten konden verkopen. Binnen Regiovers werkten diverse verswinkeliers hiervoor samen in versgroepen. Graaggedaan.nl richtte zich vooral op individuele versondernemers. 

De fusie komt voort uit de toename van het aantal aanbieders op het gebied van online versproducten. Dat zijn vaak grote partijen met een landelijke positionering, terwijl Graaggedaan.nl en Regiovers.nl ambachtelijke versspecialisten een platform willen bieden. “Wij willen voorkomen dat ambachtelijke verswinkels uit het straatbeeld verdwijnen en consumenten alleen nog maar naar centrale ketens kunnen om boodschappen te doen”, aldus medeoprichter Aart Jan van der Kaaij van Graaggedaan.nl.

Oprichter Menno Lambooy van Graaggedaan.nl zei eerder dat het platform wil ‘uitgroeien tot de Thuisbezorgd.nl voor verswinkels’. Deze etenbestelsite is op het gebied van merkbouwen een inspiratiebron voor Graaggedaan.nl. “Als concept lopen zij tien jaar op ons voor", vindt Lambooy. " Alle restaurants in hun bestand zijn goed neergezet. En ze hebben een enorme naamsbekendheid opgebouwd, iets waar wij nog hard aan werken.” In RetailTrends 9 gaat hij dieper in op de toekomstplannen van Graaggedaan.nl in.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!