V&D ziet opnieuw twee directeuren vertrekken

Financieel directeur Carmen Velthuis en inkoopdirecteur Jacco van der Steen nemen afscheid van V&D. Van der Steen is nog tot het eind van dit jaar in dienst van de warenhuisketen, terwijl Velthuis eind februari vertrekt. Dat bevestigt een woordvoerder van V&D aan RetailNews.

Met het vertrek volgen de directieleden het voorbeeld van ceo Jacob de Jonge en directeur planning en sourcing Remco Boerefijn, die eerder dit jaar bij V&D vertrokken. Interim-directeur Don Roach betreurt het vertrek van Velthuis en Van der Steen, zo meldt Het Financieele Dagblad op basis van een intern schrijven.

Jack Zantman volgt Velthuis op als cfo van de winkelketen. Hij werkte eerder bij V&D als senior controller, terwijl hij eveneens financiële functies bij onder meer MS Mode en de Bijenkorf vervulde. Momenteel is hij topman van kinderopvangbedrijf Smallsteps.

V&D zoekt momenteel nog naar een opvolger voor inkoopdirecteur Van der Steen, zo laat de woordvoerder weten. De retailer zit daarnaast nog middenin het zoektraject naar een definitieve opvolger van bestuursvoorzitter Jacob de Jonge.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!