SuperTrash trekt verder Engeland in

De Nederlandse modeketen SuperTrash opent begin komende maand een tweede winkel in het Verenigde Koninkrijk. De nieuwe vestiging komt in het winkelcentrum Liverpool ONE, zo heeft vastgoedbelegger Grosvenor bekendgemaakt.

De winkel is ruim 280 vierkante meter groot en ligt in de buurt van de recent geopend flagshiptore van Zara in Liverpool. Klanten kunnen er terecht voor de collectie van SuperTrash, die bestaat uit kleding, schoenen, tassen en accessoires.

SuperTrash merkt aan zijn online activiteiten dat er in het centrum van Liverpool veel vraag is naar zijn collectie, vertelt oprichter Olcay Gulsen. “Dat geeft ons een goed vertrekpunt om het succes verder uit te bouwen.”

SuperTrash opende eind vorig jaar zijn eerste flagshipstore in het Verenigd Koninkrijk, door zijn winkel te verhuizen van South Molton Street naar de bekende winkelstraat Carnaby Street. Het vrouwenlabel beschikt verder over dertien brandstores in Nederland, vier in België en wordt daarnaast via andere verkooppunten in 24 landen in Europa en Amerika verkocht.

RetailTrends