Tmall.com opgetuigd met fashionretailers

Alibaba heeft een exclusieve samenwerking gesloten met meer dan twintig internationale fashionretailers, waaronder Zara en Timberland. Door de partnerships is Tmall de enige online speler die de merken als derde partij in China mag verkopen.

“Kleding is één van de belangrijkste productcategorieën op Tmall”, zegt president Jeff Zhang van Alibaba’s divisie China retail marketplaces. “Het is noodzakelijk voor ons om deze samenwerking te verstevigen zodat we gezamenlijk succes kunnen boeken binnen ons ecosysteem.” Naast de exclusieve partnerships gaat Alibaba zijn samenwerking met 160 merken, waaronder Adidas en Gap, verdiepen.

Door bekende internationale merken aan zich te binden bevordert Alibaba volgens Reuters zijn betrouwbaarheid onder online shoppers. In China worden veel namaakproducten verkocht. Bovendien verstevigt het concern van Jack Ma zijn positie ten opzichte van branchegenoot JD.com. Deze etailer kondigde onlangs een nieuwe webwinkel aan, waarin Amerikaanse producten van onder meer Converse en Samsonite worden verkocht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!