​Rabo Wallet voor meer klanten beschikbaar

Rabobank heeft het bereik van zijn mobiele portemonnee uitgebreid. De bank is een samenwerking aangegaan met KPN, Telfort en Simyo, waardoor klanten van deze providers de kans krijgen om te werken met Rabo Wallet. De app was eerder alleen beschikbaar voor gebruikers van een nieuw Samsung-toestel.

Veel winkels worden momenteel uitgerust met een pinapparaat met nfc-betaaloptie. Deze automaten maken contactloze betalingen mogelijk. De Rabo Wallet-app werkt ook middels nfc. Het integreert de bankpas van de gebruiker in een app zodat zij het pasje niet meer bij zich hoeven te dragen.

Met de app kunnen gebruikers betalingen onder de 25 euro zonder pincode afrekenen. Hogere bedragen dienen wel bevestigd te worden met een pincode. Daarnaast toont de app het actuele saldo, kunnen gebruikers er parkeergeld mee betalen en biedt deze ruimte om klantenkaarten op te slaan en te gebruiken.

De Rabobank maakte zijn Wallet-app vorig jaar beschikbaar voor klanten met een Samsung Galaxy S6, Galaxy S4 of Galaxy Note 3. De samenwerkingen met KPN, Telfort en Simyo zorgen er voor dat klanten van deze providers vanaf nu ook contactloos kunnen betalen met hun smartphone.

Bron: RetailTech/AndroidPlanet

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!