'Jumbo opent Foodmarkt in Nijmeegse V&D'

'Jumbo opent Foodmarkt in Nijmeegse V&D'

De kelder van het voormalige warenhuis van V&D in Nijmegen wordt het onderkomen van een nieuwe Jumbo Foodmarkt. De supermarktketen heropent ook de vestiging van La Place, meldt De Gelderlander.

Topshelf maakte deze week bekend zijn intrek te nemen in het voormalige V&D-pand. Daarbij krijgt de retailer de beschikking over tienduizend vierkante meter, zo’n twee derde van het gebouw. Het overige deel gaat volgens de krant naar Jumbo, twee internationale modewinkels en een andere grote retailer.

De ondertekening van de contracten is nog afhankelijk van toestemming voor aanpassing van het gebouw. De commissie Beeldkwaliteit zou nog twijfelen aan de realisatie van drie nieuwe ingangen voor de modewinkels en Jumbo Foodmarkt, tot teleurstelling van pandeigenaar Bouwfonds IM. “We houden de nieuwe huurders al weken aan het lijntje. Dat is niet goed”, aldus senior assetmanager Johan Leene.

Jumbo maakte eerder deze maand al bekend een nieuwe Foodmarkt te gaan openen in Tilburg. De Veghelse retailer werkt eveneens aan een vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Momenteel zijn er drie Jumbo Foodmarkten in Nederland.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends