​Jeans Centre opent testlab in flagshipstore

​Jeans Centre opent testlab in flagshipstore

Jeans Centre heeft een lab geopend waar uiteenlopende tests en innovaties worden uitgevoerd. Het zogenoemde JC Lab is gevestigd in zijn flagshipstore in Eindhoven.

De test staan in het teken van innovatie, service en klantvriendelijkheid, maar de precieze invulling blijft nog onduidelijk. Het gaat volgens ceo Peter Berg om vernieuwende en verrassende tests, die in het teken staan van het blij maken van de klant.

Bij de eerste test worden outfits aangeboden aan leden van zijn loyaliteitsprogramma, die gericht zijn op zijn persoonlijke stijl en kenmerken. Die outfit ligt klaar in een kluis in het lab, zegt Berg. “Dankzij onze kennis en onze goede database, weten we veel over onze JC-members. Hierdoor zijn wij in staat om de klant een persoonlijk aanbod te bieden, wat echt bij hen past.”

Bij een positieve evaluatie vormen de tests een basis voor een verdere uitrol. Zo bekijkt Jeans Centre de mogelijkheden om het aanbieden van persoonlijke outfits op korte termijn uit te breiden.

Trends & Transities in Retail
Peter Berg is één van de sprekers op het event Trends en Transities in Retail dat RetailTrends Media met trendanalist Christine Boland organiseert. De transities in retail bieden kansen, maar vragen ook om andere vaardigheden. Wat kun je morgen al anders doen en hoe maak je op langere termijn het verschil?

Naast Berg delen onder meer trendwatcher Christine Boland en chief customer officier Colette Clooserman van Jumbo hun visie op trends en transities binnen retail. Praktische voorbeelden, spraakmakende retailcases en heel veel inspiratie zullen de bezoekers van dit event helpen om anders te kijken en zo nieuwe inzichten te vergaren. Trends en Transities in Retail vindt 2 juni plaats in het Convention Centre van het Novotel in Amsterdam. De toegangsprijs voor dit unieke event is 295 euro (excl. btw). Klik hier voor aanmelding of stuur uw contactgegevens o.v.v. Trends & Transities naar events@retailtrends.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!