​RFS doet Create2Fit weer van de hand

​RFS doet Create2Fit weer van de hand

Oprichters Tom Coronel en Marc Koster hebben alle aandelen van Create2Fit teruggekocht van RFS Holland Holding. De transactie heeft maandag plaatsgevonden, laat een woordvoerder van RFS weten aan RetailNews.

RFS Holland Holding verwierf in 2009 een meerderheidsbelang in Create2Fit, dat onder meer actief is met de webshop Plasma-Discounter.nl. Waarom het concern de aandelen nu weer heeft verkocht, kan de woordvoerder niet zeggen. “We zijn blij dat Create2Fit weer in handen is van de oprichters.”

RFS Holland Holding werd vorig jaar overgenomen door investeringsmaatschappij Apax, die flink de bezem door de organisatie haalt. Zo is ceo Gert van de Weerdhof ontslagen en zou FonQ.nl in de etalage staan. Dat laatste is echter nooit door RFS bevestigd.

Tom Coronel sprak op het congres Logistiek & E-commerce van een rapportagecultuur bij RFS, waardoor hij zich voelde als ‘een jongen die weer examens moet doen’. “ 'Liep ik daar met een map onder mijn arm, onderweg naar meetings”, zei hij volgens Twinkle.

Coronel heeft de afgelopen jaren naar eigen zeggen veel geleerd, maar wilde de kans om het bedrijf terug te kopen niet laten liggen. Behalve Plasma-Discounter.nl is Create2Fit actief met de webshops Wasmachine.nl, Barbecueshop.nl, Stofzuigerdiscounter.nl, Koffiediscounter.nl, Magnetron.nl en Sneeuwkettingen.com. Keukenmachinediscounter.nl werd in oktober vorig jaar overgedaan aan FonQ.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!