​Hudson’s Bay-top afkomstig van V&D, HEMA en WE

Hudson’s Bay Company heeft een managementteam gevormd die de uitbreiding in Nederland in goede banen moet leiden. Zij zullen rapporteren aan Olivier van den Bossche, die het warenhuisconcern in Europa leidt. Dat heeft de Canadese retailer donderdag bekendgemaakt.

Jacco van der Steen is benoemd tot marketing- en inkoopdirecteur en zal leiding geven aan het Nederlandse team. Hij was tot het faillissement inkoopdirecteur van V&D.

Van der Steen wordt bijgestaan door directeur winkeloperatie Edwin Boer, die als laatst werkzaam was als manager operations support bij HEMA. Eerder was hij algemeen directeur van Maison de Bonneterie en manager operations bij de Bijenkorf.

Kirsten Nijmeijer is op haar beurt aangesteld als HR-directeur van Hudson’s Bay. Zij vervulde die functie de afgelopen twee jaar bij WE Fashion en was daarvoor werkzaam bij PVH en Mexx.

Het vierde lid van het managementteam is Elly Zwinnen, regional sales manager van Galeria Inno. Zij wordt verantwoordelijk voor projectmanagement bij de zusterformule in Nederland.

Het warenhuisconcern heeft de ambitie om tot twintig vestigingen van Hudson’s Bay en Saks Off 5th te openen in ons land. Dat vraagt volgens Van den Bossche om ‘een sterk team met een gedegen kennis van de lokale markt’. “Ze hebben allemaal uitstekende en complementaire kennis opgedaan binnen verschillende Nederlandse warenhuizen, vanuit een verschillende achtergrond en zijn goed bekend met de Nederlandse markt.”

Hudson’s Bay heeft inmiddels elf locaties bekendgemaakt waar de retailer zijn deuren zal openen. Dat zijn voornamelijk panden die voorheen door V&D werden gevuld. De komende periode worden naar verwachting meer locaties bekendgemaakt, waaronder het voormalige pand van V&D in Maastricht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!