Albert Heijn laat klanten Delhaize beoordelen

Albert Heijn laat klanten Delhaize beoordelen

Albert Heijn biedt zijn klanten een rondleiding aan bij de Delhaize-vestiging in Antwerpen. Zij kunnen daar onder meer Belgische producten proeven, om te laten weten welke daarvan ze graag in Nederlandse winkels zouden willen zien.

Albert Heijn zoekt naar eigen zeggen ‘fijnproevers’ die kunnen ontdekken wat zijn kersverse zusje te bieden heeft. De supermarktketen selecteert een groep klanten met een geregistreerde bonuskaart, die deze week een uitnodiging per e-mail ontvangt. Via een link in de mail kunnen zij aangeven waarom zij mee willen naar Antwerpen.

Uit alle inzendingen wordt een aantal klanten geselecteerd. Het bezoek bestaat uit een rondleiding door de winkel, een lunch en een proeverij waarbij de deelnemers kunnen aangeven welke Belgische producten zij het lekkerst vinden. Deze producten maken kans op een plek in het schap bij de Nederlandse Albert Heijn-winkels.

Ahold Delhaize is sinds deze week officieel actief. Ruim een jaar na de aankondiging van de voorgenomen fusie, was de goedkeuring van de Amerikaanse toezichthouder afgelopen weekend de laatste horde die werd genomen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!