​Bram Ladage gaat de grens over

​Bram Ladage gaat de grens over

Snackbarformule Bram Ladage heeft deze week in Essen zijn eerste buitenlandse winkel geopend. Daarnaast is een overeenkomst gesloten met een partij die het concept in het Midden-Oosten wil uitrollen, schrijft het Algemeen Dagblad.

Het idee om naar het buitenland te gaan ligt al zo’n tien jaar op de plank, zegt directeur Rocco Ladage. “Maar anderhalf jaar geleden zijn we naar Duitsland gegaan om te kijken of we hier wat kunnen doen.'' Het buitenlandse concept heet Bram’s Gourmet Frites en Bram Ladage wil hiermee ook naar België, Spanje, Luxemburg en Frankrijk. De foodformule krijgt volgens Ladage aanvragen vanuit de hele wereld.

Door wie Bram Ladage uitgerold wordt in het Midden-Oosten, is niet bekendgemaakt. Het gaat volgens Ladage om een partij die in dertig jaar tijd zo’n duizend winkels voor McDonald’s in die regio heeft geopend. “Voor een bedrijf waarvoor Zwolle nog een eind weg was, is dit een hele stap.''

De franchiseformule heeft zo’n dertig vestigingen in Nederland, waarvan het merendeel in Rotterdam en omgeving. Het is nog niet bekend wanneer de expansie buiten Europa begint.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!