​Vier elektronicazaken in Limburg op slot

​Vier elektronicazaken in Limburg op slot

ElectronicPartner en Tummers kiezen ervoor om vier elektronicazaken in Limburg te sluiten. Tien maanden na de overname van elektronicaketen Maxwell gaan de winkels in Echt, Panningen en Roermond dicht. De winkels sluiten komende maand hun deuren.

De drie filialen bevinden zich in plaatsen waar Tummers actief is. "We kiezen ervoor de krachten te bundelen en de beste locatie te exploiteren", laat marketing- en inkoopdirecteur Patrick van Tent weten. Tummers stapt per 1 januari over van Electro World naar ElectronicPartner.

Tummers sluit daarnaast op 1 januari 2017 zijn winkel in Tegelen, om samen te gaan met de lokale winkel van Maxwell. "Twee winkels worden één superwinkel", zegt de ‘grootste elektrovakspeciaalzaak van Limburg’ daarover. Het Limburgse familiebedrijf gaat volgend jaar ook de winkels van Maxwell in Weert, Heythuysen en Horst exploiteren. Alle winkels worden voorzien van het EP:Tummers-concept.

ElectronicPartner staat ervoor open om andere elektronicazaken die stoppen of ondersteuning nodig hebben over te nemen, zei Van Tent onlangs al. De winkels van Maxwell vallen onder een aparte organisatie, die lid is van ElectronicPartner en net als andere zelfstandige ondernemers gebruikt maakt van zijn diensten. “We beschikken nu over een nieuwe parapluorganisatie, die we in de nabije toekomst kunnen uitbreiden met meer winkels.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!