Elektronicaformule EP: blijft toch uitbreiden

Elektronicaformule EP: blijft toch uitbreiden

EP: heeft deze maand een van zijn grootste winkels tot nu toe geopend. De elektronicaketen van ElectronicPartner heeft inmiddels bijna honderd vestigingen in het eigen shopconcept.

Deze maand krijgt EP: er weer twee winkels bij, waaronder een van veertienhonderd vierkante meter in Sittard. Dat is een van de grootste tot nu toe. Hoewel e-commerce voor EP: steeds belangrijker wordt, blijft de organisatie investeren in fysieke winkels. “De discussie over de kracht van stenen winkels is oneindig”, zegt ceo Patrick van Tent. “Wij geloven dat lokaal ondernemerschap haar toegevoegde waarde altijd zal blijven bewijzen.”

Het is opvallend dat EP: zijn winkelbestand uitbreidt, want in oktober vorig jaar zei Van Tent nog tegen RetailTrends dat de focus vooral op de bestaande winkels lag. “Het aantal zelfstandige elektronicazaken zal de komende jaren alleen maar verder dalen”, was zijn voorspelling.

ElectronicPartner is een inkooporganisatie met EP: als eigen retailformule. In totaal zijn er zo’n 350 zelfstandige elektronicazaken bij het bedrijf aangesloten.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!