​MyCom verkoopt tweedehands elektronica

MyCom start in samenwerking met Infotheek Group met een ‘zo goed als nieuw’-concept. Daarmee biedt de computerspecialist naar eigen zeggen tweedehands producten die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan nieuwe.

MyCom zegt de kwaliteit van de producten te waarborgen door elk product technisch te controleren, schoon te maken en waar nodig te vernieuwen. De retailer geeft drie jaar garantie op de tweedehands producten. Het merendeel van de hardware is afkomstig uit het bedrijfsleven waar partner Infotheek Group aan levert. Het aanbod bestaat uit computers, laptops, smartphones en randapparatuur van diverse A-merken.

Tweedehands elektronica begint volgens MyCom ‘eindelijk uit de taboe-zone’ te raken. Daarnaast ziet de retailer een trend waarbij het bezitten van de nieuwste gadgets als statussymbool minder belangrijk wordt. Zo startte Media Markt onlangs een test met de verhuur van elektronicaproducten, terwijl Dixons sinds vorig jaar alleen nog maar verhuurt.

MyCom zegt zich te onderscheiden door producten van verschillende merken te verkopen, en niet alleen Apple. Daarmee gooit de retailer de markt voor tweedehands consumentenelektronica naar eigen zeggen ‘volledig open’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!