MyCom houdt nog een laatste uitverkoop

De failliete elektronicaketen MyCom gaat de komende dagen open voor een executieverkoop. Vanaf donderdag tot en met zondag zijn zeven van de veertien winkels geopend.

Met de laatste uitverkoop wordt geprobeerd de resterende voorraden zoveel mogelijk te verkopen. “Dat doen we in het belang van de medewerkers en schuldeisers”, zegt curator Cees Klomp tegenover het ANP. Hij verwacht de komende dagen veel belangstelling onder kopers, die vanwege de ‘sterk gereduceerde prijzen’ hun slag zullen slaan.

Waar MyCom bij zijn eerste faillissement in 2015 nog werd doorgestart, lijkt er nu geen toekomst meer voor de elektronicaketen weggelegd. Directeur Marco Heestermans stelde onlangs al dat het huidige businessmodel ‘definitief is achterhaald’. 

Behalve voor MyCom valt ook het doek voor consumentenplatform KijkBijMij, dat oorspronkelijk door Kijkshop werd gelanceerd. Alle bedrijven maakten onderdeel uit van Kijk Up, dat in handen was van Zweedse investeerders. Bij MyCom werkten nog zo’n zeventig mensen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!