Bekende en nieuwe namen naar ​Hoog Catharijne

Bekende en nieuwe namen naar ​Hoog Catharijne

Hoog Catharijne heeft de eerste retailers bekendgemaakt die filialen openen in het herontwikkelde winkelcentrum. Het gaat om ‘een collectie sterke Nederlandse merken’ en ‘bekende internationale spelers’, zo laat eigenaar Klépierre weten.

Rituals, Steps, Sissy-Boy, WE, Sacha, Manfield, Claudia Sträter, Men At Work en Jeans Centre zijn de Nederlandse ketens die er een huurcontract hebben afgesloten. Verder opent Nike een flagshipstore van ruim elfhonderd vierkante meter in het Utrechtse winkelcentrum en krijgt ook Yves Rocher er een winkel. Eerder werd al bekend dat Inditex er vier formules gaat exploiteren: Bershka, Zara Home, Zara Men en Stradivarius. De komst van Primark en Hudson’s Bay wordt nog niet bevestigd.

Hoog Catharijne krijg ook een vernieuwd horeca-aanbod. Behalve een nieuwe vestiging van McDonald’s komt er een groot restaurant van Vapiano met dakterras en een van de eerste Five Guys van Nederland. Five Guys is een Amerikaanse hamburgerketen, die vorig jaar in Parijs zijn eerste vestiging op het Europese vasteland opende.

Hoog Catharijne telt na de herontwikkeling honderdduizend vierkante meter aan winkelruimte. Voor de verbouwing trok het winkelcentrum 26 miljoen bezoekers per jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!