​AH to go heeft een eigen app

Albert Heijn heeft een AH to go-app uitgebracht waarmee klanten exclusieve deals krijgen. Ook kunnen gebruikers met de app van de gemakssuper sparen voor gratis producten.

De app bestaat uit stapeltjes kaarten die klanten kunnen swipen om te lezen of activeren. Elk moment van de dag – rond het ontbijt, lunch of diner – heeft eigen stapels voor deals, spaarkaarten en inspiratie en tips. In de app zit een klantenkaart die bij de kassa van AH to go wordt gescand om van de korting of spaarkaart gebruik te maken.

Klanten kunnen bij de ‘evening deal’ vanaf vijf uur ’s middags bijvoorbeeld korting op maaltijdsalades of iets te drinken verwachten. Door de dealkaart omlaag te slepen en de klantenkaart te scannen bij het afrekenen wordt de korting verrekend.

Met de spaarkaart kunnen gebruikers onder meer sparen voor gratis koffie, thee, fruit, croissants, cola, smoothies en nootjes. Als ze één van de producten kopen en hun klantenkaart scannen, ontvangen ze automatisch een spaarpunt. Bij een volle kaart wordt het gratis product automatisch bij de kassa verrekend.

De AH to go-app is ontwikkeld in samenwerking met vaste leveranciers en eerst getest door medewerkers. Hij staat los van andere apps van het supermarktconcern, waaronder de Appie en Allerhande Magazine-app.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!