​Hoog Catharijne krijgt ook een foodmarkt

Behalve Hudson’s Bay en Primark komt er ook een foodmarkt in het voormalige warenhuis van V&D in Hoog Catharijne. De overdekte hal met eettentjes en eetwinkels wordt ongeveer 1700 vierkante meter groot, meldt het Algemeen Dagblad.

De foodmarkt komt deels op de begane grond van het Utrechtse winkelcentrum en krijgt een ingang aan de Rijnkade. De exploitant is nog onbekend.

Mogelijk wordt La Place bij de foodmarkt betrokken. Het horecaconcept van Jumbo is in beeld voor de exploitatie van het voormalige dakterras van V&D, dat nu door Hudson’s Bay wordt gehuurd. Dit dakterras met uitzicht over de start wordt mogelijk iets uitgebreid.

Eigenaar Klépierre van Hoog Catharijne is bezig het voormalige warenhuis van V&D te strippen, om het uiteindelijk in de lengte te splitsen. Gezien vanaf de voormalige hoofdingang van V&D komt de Canadese warenhuisketen aan de linkerkant en vult Primark het rechterdeel. De Ierse modeketen heeft zijn komst overigens nog niet bevestigd, in tegenstelling tot Hudson’s Bay. Beide winkels gaan naar verwachting pas in 2019 open.

Het eerste deel van het vernieuwde winkelcentrum gaat over een maand open. Klépierre maakte onlangs enkele nieuwe huurders bekend, waaronder Sissy-Boy, Nike, Yves Rocher en Five Guys, dat er zijn eerste hamburgertent in Nederland opent.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!