​Conrad van start met 3D-printservice

​Conrad van start met 3D-printservice

Conrad heeft een platform geïntroduceerd waarop gebruikers hun eigen digitale 3D-ontwerpen kunnen uploaden, bewerken en laten printen. Het elektronicaconcern is daarvoor een samenwerking aangegaan met het Duitse Trinckle 3D.

Conrad investeert al een aantal jaar in 3D-printing, met als doel het fenomeen voor iedere gebruiker toegankelijk te maken. Er werd onder meer al een eigen lijn in 3D-printers gelanceerd.

Voor een kwalitatieve print is volgens de retailer de nodige kennis vereist, terwijl een eigen 3D-printer vaak flink wat geld kost. Via de samenwerking met Trickle 3D moeten hoogwaardige 3D-prints toegankelijker worden. Gebruikers kunnen op het speciale platform ontwerpen per stuk of op grote schaal printen en verzenden.

De gebruiker heeft de keuze aan meerdere kleuren, maten en materialen. De online tool controleert automatisch of het ontwerp af te drukken is en kan het bestand indien nodig repareren. In enkele stappen wordt het printproces in gang gezet. Het model wordt binnen een paar dagen geleverd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!