​DekaMarkt werkt aan ‘beste boodschappensite van Nederland’

​DekaMarkt werkt aan ‘beste boodschappensite van Nederland’

Detailresult Groep heeft de ambitie om aanzienlijk te groeien in het online foodkanaal. “We willen onze klanten de beste boodschappensite van Nederland bieden”, zegt cfo Bart Oprel van het moederbedrijf van DekaMarkt en Dirk.

Het supermarktconcern gaat intensiever samenwerken met e-business specialist Snakeware, dat verantwoordelijk wordt voor de gebruiksvriendelijke interface, de creatie, het testen en implementeren van de vernieuwde webshops. Er komen onder meer ‘intensieve sprints op basis van het agile scrum framework’, zo laten de twee partijen weten.

Iedere klant moet de kernwaarden van Detailresult terugzien bij het gebruiken van de online services, stelt Oprel. “Om dit doel te kunnen realiseren zullen we ook in 2018 de nodige investeringen doen.”

DekaMarkt heeft naar eigen zeggen voortaan ‘een ultramodern en user-oriented benadering’. De bezorgservice van de supermarktketen is inmiddels in de omgeving van zestig supermarkten actief. “In al deze regio’s zien we een gezonde autonome groei”, aldus de cfo.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!