Belgisch modelabel opent flagshipstore in Nederland

Belgisch modelabel opent flagshipstore in Nederland

Modemerk AO76 opent volgende maand in Den Bosch zijn eerste Nederlandse flagshipstore. Het voormalige American Outfitters gaat sinds kort als kinderlabel door het leven.

Het Belgische American Outfitters besloot vorig jaar zijn naam te veranderen en te stoppen met mode voor volwassenen. Het merk verkoopt nu alleen nog kleding voor kinderen van vier tot zestien jaar. “Aangezien kindermode de laatste jaren steeds sterker werd in de verkoop, besloten we de focus volledig op kinderen te leggen”, zegt sales- en marketingmanager Tom Van Doorslaer tegen FashionUnited.

Belgische kindermode staat volgens Van Doorslaer hoog aangeschreven in het buitenland. “AO76 is daarbij een van de voortrekkers.” In eigen land heeft AO76 flagshipstores in Antwerpen, Brussel, Gent en Knokke. Daarnaast heeft het shop-in-shops bij onder meer Le Bon Marché in Parijs en Barneys in New York. Verder verkoopt het label via Zalando en de webshop van de Bijenkorf. In totaal heeft AO76 zo’n driehonderd verkooppunten wereldwijd.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!