Miinto bezorgt binnen tachtig minuten

Miinto bezorgt binnen tachtig minuten

Het internationale modeplatform Miinto is onder meer in Amsterdam gestart met een snelle bezorgservice. Klanten kunnen hun bestelling binnen tachtig minuten thuisbezorgd krijgen.

De ’80 minutes delivery’ is ook beschikbaar in Kopenhagen, Aarhus en zeven steden in Noorwegen. De bezorgdienst wordt later in meer steden gelanceerd en moet uiteindelijk door heel Nederland worden aangeboden.

Miinto maakt voor de nieuwe service gebruik van de voorraad uit de fysieke boetieks die op het platform zijn aangesloten. De Amsterdamse luxemodezaak Kings Square is een van de eerste zeven winkels die samen met Miinto.nl de nieuwe expresslevering aanbiedt. “Zelf zouden wij deze service niet kunnen opzetten, maar door de samenwerking met Miinto kunnen wij en de andere Nederlandse boetieks onze krachten bundelen”, aldus eigenaar Michel van Os.

De bezorgservice kan tijdens het online afrekenproces worden geselecteerd, waarna Miinto de order in de winkel ophaalt en thuisbezorgt. Klanten betalen negen euro voor de levering binnen tachtig minuten.

Miinto werd eind vorig jaar overgenomen door Anders Holch Povlsen, de eigenaar van modeconcern Bestseller. Sindsdien worden volgens het fashionplatform ‘vele ideeën en initiatieven in hoog tempo doorgevoerd’.
 

Reacties