HEMA naar Forum des Halles en Mall of the Netherlands

HEMA naar Forum des Halles en Mall of the Netherlands

HEMA heeft een filiaal geopend in het winkelcentrum Forum des Halles in Parijs. De winkelketen heeft tevens een huurcontract getekend voor een vestiging in Mall of the Netherlands in Leidsenhage.

HEMA had al minifiliaal op station Les Halles, het grootste metrostation van Parijs. De retailer bevindt zich nu ook in het nabije winkelcentrum, dat vorig jaar na een verbouwing van meer dan een miljard euro heropende. “Dat is de plek waar je wilt zitten”, aldus een woordvoerder in De Financiële Telegraaf. HEMA bevindt zich onder meer in de buurt van Rituals.

Forum des Halles is eigendom van Unibail-Rodamco, dat ook het winkelcentrum Mall of the Netherlands realiseert. De Frans-Nederlandse vastgoedeigenaar verwacht 34 miljoen bezoekers per jaar te trekken in wat volgens directeur Otto Ambagtsheer ‘dé winkelbestemming in hartje Parijs’ moet worden. HEMA heeft dit jaar vier winkels geopend in Frankrijk en telt er inmiddels meer dan vijftig vestigingen.

In Leidsenhage krijgt de winkelketen de beschikking over ruim tweeduizend vierkante meter en wordt een façade van 7,5 meter hoog gerealiseerd. De winkel in het vernieuwde winkelcentrum moet in oktober 2019 zijn deuren openen.

Reacties 1


Reinder Koornstra 4 jul, 19:08

Ook de HEMA, natuurlijk, in The Mall of the Netherlands.
De retailsector in het Groene Hart gaat de IJSTIJD in. Maar niemand wil het zien, niemand doet er iets aan, en de klok tikt!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!