Bram Ladage wil zowel in binnen-als buitenland meer vestingen openen in verrijdbare zeecontainers. “We zetten er het foodtruckgevoel mee in de stad”, zegt directeur Rocco Ladage tegen De Ondernemer.
De snackbarketen heeft inmiddels drie vestigingen in omgebouwde zeecontainers. “Veel locaties die voor ons interessant zijn, waren ingevuld door grote internationale spelers die bereid zijn een hoge huurprijs te betalen”, verklaart Ladage. De zeecontainers zijn onder meer gebruikt om zijn nieuwe, luxere concept Bram’s Gourmet te testen. De eerste vaste winkel daarvan opende vorige week in Tilburg.
Bram Ladage wil de komende vijf jaar honderd nieuwe vestigingen van het Gourmet-concept openen in binnen- en buitenland. Volgens de directeur zijn gesprekken gaande in Duitsland, Denemarken en Spanje. De foodformule heeft nu 33 vestigingen, waarvan van zes Gourmet-winkels. De enige buitenlandse vestiging is vooralsnog die in het Duitse Essen.
Reacties 0